Šiaurės šalių literatūros skaitymai Karklinių bibliotekoje

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 04 sausio 2019

   Šiaurės šalių literatūros savaitės super herojų dieną mažieji skaitytojai šventė su Pepe ir geriausia jos drauge Anika. Vaikai įdėmiai klausėsi pasakojimo apie Pepę ir jos gyvenimą, geriausių draugių žaidimus, Pepės kepamus blynus ir netgi jų ragavo! Prisiminę savo super herojus, mažieji juos vardino ir gavę piešinėlį, nuspalvino.
   Visi vaišinomės super herojų saldainiais. Dėkoju vaikučiams, auklėtojoms už apsilankymą, Pepei-Smiltei ir Anikai-Laurai už nuotaikingą programėlę ir visiems kartu už gražią mūsų draugystę.
   Šiaurės šalių literatūros savaitė sukvietė bibliotekos lankytojus į skaitymo šventę žvakių šviesoje. Ne visi susirinkusieji išbandė didžiąją skaitytojo kėdę, kiti ramiai klausėsi, domėjosi Šiaurės šalių literatūros paroda. Skaityta Einaro Máro Guðmundssono kūrinio ,,Islandijos karaliai" ištrauka, bei žiūrėtas filmas, tapo pagrindu smagiai diskusijai apie herojus, matytus ir esančius mūsų gyvenime.

UDCN1172 UDCN1173 UDCN1174

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis