Straipsniai

„Po 20-ies metų“

Spausdinti
Paskelbta: Antradienis, 19 balandžio 2022

   Ar kada nors pagalvojate, koks jūsų gyvenimas bus po dešimtmečio ar dviejų? Mes su 5-okais pabandėme tai padaryti ir pasvajoti – kokia bus ta mūsų ateitis.
   Jau seniai planavome klasės popietę, kurią vis sutrukdydavo jei ne vieno, tai kito peršalimas, kiti neplanuoti dalykai. Vienokios temos buvo vasarį, kitokios – likus savaitei iki Velykų. Be to, pasirinkta tema „Po 20-ies metų“ puikiai siejosi su jau išbandyta rugsėjo mėnesį „Mano ateities profesija“. Beliko tik įsigyventi į jau išsvajotą, aptartą ir net kitiems pristatytą suaugusį žmogų ir leisti sau pafantazuoti daugiau: ar po 20 metų šalia bus antroji pusė, ar namuose krykštaus vaikai, ar tikrai dirbsiu svajonių darbą, o kur ir kaip gyvensiu? Nors ne vienas penktokas planuoja iki 30-ies vis dar gyventi vienas, galėjome pasidžiaugti kai kurių gražiomis šeimyninėmis nuotraukomis, antrųjų pusių sėkmingomis profesijomis, gražiais vaikų vardais... Smagu, kad dauguma gyvens Lietuvoje, kai kas net čia pat – gimtinėje. O vis dar toje pačioje mokykloje dirbančios auklėtojos 30-mečiai taip pat turėjo ko paklausti: ką veikia jos suaugusi dukra, kas pasikeitę mokykloje, kokie mokytojai vis dar dirba kartu ir kaip sekasi tiems, kurie jau išėję?
   Toks pasibuvimas ateityje truko neilgai, nes išbūti kailyje to, kuris už tave vyresnis dviem dešimtim, nėra paprasta. Bet tos trumpos akimirkos, manau išliks atmintyje ilgam – buvo labai smagu, nes tai leido prisiliesti prie to, apie ką retai susimąstome, o kartais net nedrįstame pasvajoti.

5 klasės vadovė
Regina Gintautaitė-Aželskienė

N13369

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis