Straipsniai

Susitikimas su projekto „Kokybės krepšelis“ konsultante

Spausdinti
Paskelbta: Trečiadienis, 24 lapkričio 2021

   Geriausias būdas išlaikyti draugystę - dalytis mintimis apie savo darbus bei rūpintis tais, už kuriuos jautiesi atsakingas. Žmones labiausiai suartina tikslinga veikla. Todėl lapkričio 19 dieną įvyko susitikimas su projekto „Kokybės krepšelis“ įgyvendinimo mokykloje konsultante Prienų rajono Švietimo ir sporto skyriaus vyriausiąja specialiste Renata Pavlavičiene.
   Susitikimo, kuriame dalyvavo mokyklos darbo grupės nariai (direktorė N. Jankauskienė, pavaduotoja ugdymui A. Biskienė; mokytojos L. Urbšytė ir V. Senkuvienė), koordinuojantys projekto įgyvendinimą mokykloje, metu aptarėme 2020–2021 m. m. mokyklos veiklos tobulinimo planą, įsivardinome, kokias veiklas įgyvendinome, kuo jos buvo mums reikšmingos kaip bendruomenei ir kiekvienam asmeniškai. Pasidžiaugta vyraujančia mokykloje susitarimų kultūra, ypatingai dėl asmeninės mokinio ugdymosi sėkmės, stebimos pažangos, gerinant 5–8 klasių mokinių akademines žinias, bei skaitmeninių priemonių įsigijimu ir naudojimu. Aptartas ir siekiamas rezultatas, tvarumas bei tolimesnis veikimas.
   Reflektuojant įvardintos ir tos sėkmingos veiklos, kuriomis galėtume pasidalinti ir su kitomis rajono ar respublikos ugdymo įstaigomis.
   Nuoširdžiai dėkojame konsultantei R. Pavlavičienei už nuolatinį rūpestį, stiprinantį žodį, kryptingą veiklą.

„Kokybės krepšelio“ projekto koordinacinės darbo grupės vadovė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aušra Biskienė

Susitikimas su konsultante

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis