Straipsniai

Sėkmės virusas?

Spausdinti
Paskelbta: Trečiadienis, 03 kovo 2021

   „Nerizikuosi – nelaimėsi“. O gal ,,apetitas atsiranda bevalgant‘‘? Bet tikriausiai ,,geras pavyzdys užkrečia“. Kaip bebūtų, bet visomis trimis tiesomis teko dar kartą įsitikinti dviem šaunioms 3 klasės mokinėms – Kotrynai Brazaitytei ir Guodai Urbšytei. Šios mokinės sėkmingai dalyvavo dviejuose respublikiniuose anglų kalbos konkursuose, kuriuos organizavo Kauno pedagogų kvalifikacijos centras.
   Kotryna B. pirmoji pradžiugino II vietos diplomu sėkmingai pasirodydama Haiku kūrimo ir fotografijos konkurse “SHAPING PEACE WITH NATURE“ . Guodą U. tai šiek tiek nuliūdino, bet... Sulaukę dar vieno kvietimo rašinio konkursui “A Short Story About My Teacher“, abi mokinės net neabejojo ir kibo į darbus. Viena jų daug šiltų žodžių skyrė savo naujai klasės vadovei Virginijai Dukštienei. Kita puikiai papasakojo apie savo mylimą šokio mokytoją. Mergaitės nestokojo minčių, konsultavosi su anglų kalbos mokytoja Vida Senkuviene ir jų laiškai buvo išsiųsti konkurso organizatoriams. Kai virtualioje erdvėje pasirodė visų 62 konkurse dalyvaujančių mokinių darbai, mergaičių akyse sušmėžavo netikrumo šešėliai... Tačiau sulaukus vertinimo rezultatų, abi mokinės džiūgavo. Rankose – II vietos diplomai.
   Taigi, liaudies išmintis sako tiesą. Norais ir užsispyrimu galima pasiekti daug. Kiekviena tokia patirtis ugdo mokinių pasitikėjimą savimi. Tai puikus būdas turtinti savo žinias, pažvelgti į užduotis kitu kampu, ugdytis savo kompetencijas, kurios bus jų ateities bagažas. Tikiuosi, jog šiuo virusu pavyks ir kitus mokinius užkrėsti.

Anglų kalbos mokytoja metodininkė Vida Senkuvienė

N12571

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis