Straipsniai

Skolos

Spausdinti
Paskelbta: Trečiadienis, 23 gruodžio 2020

   Senas paprotys skatina iki Kalėdų atsiskaityti su visais, kam turi kokią skolą. Nors iki švenčių liko vos viena kita diena, skolų dar turiu ne vieną.
   Šiandien šį tą noriu grąžinti vienai savo mokinei. Skolinga esu 9-okei Indrei Petruškevičiūtei, kuri vienintelė iš mano mokinių ryžosi sudalyvauti Olympio rudeninėje sesijoje. Gal kitus sustabdė darbas nuotoliniu būdu, kai norisi kuo greičiau pabėgti nuo kompiuterio ir negaišti savo brangaus asmeninio laiko? O gal tiesiog, kaip neseniai kažkas rašė, ne visi norime dalintis savo talentais?
   Indrė nepagailėjo savo papildomo laiko ir pastangų ir pasiekė puikių rezultatų! Jei gramatinėse užduotyse kai kur užkliuvo (bet buvo puiki proga sužinoti, ko dar nežino), tai atlikdama literatūrines užduotis, ji nepadarė nė menkiausios klaidelės! Man, mokytojai, tai didžiulė paskata dirbti toliau, nes būtent šio konkurso metu Indrės dėka supratau, kad kažkas mane tikrai girdi, ir ne tik girdi, bet ir puikiausiai „suvirškina“ gautą informaciją.
   Ačiū tau, Indre, už paskatą, už tai, kad galiu didžiuotis savo mokinės pasiekimais. Neabejoju, kad ši žinia suteikė džiaugsmo ir tavo tėvams, o dabar – ir visai mokyklos bendruomenei. O man – ir viena skola sumažėjo.
   Gražių visiems švenčių. Be skolų.

Lietuvių kabos ir literatūros mokytoja
Regina Gintataitė-Aželskienė

Indres diplomas

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis