Straipsniai

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną Keturvalakių mokyklos- daugiafunkcio centro bendruomenė pasitiko švente

Spausdinti
Paskelbta: Trečiadienis, 11 kovo 2020

   Galimybę gyventi laisvai ir vieningai žyminčios dienos minėjimas pradėtas iki pat širdies gelmių įaugusiu Lietuvos valstybės himnu „Tautiška giesme“. Renginio pradžioje mokyklos-daugiafunkcio centro direktorė Violeta Šaukščiuvienė pasidžiaugė mokyklos bendruomenės sutelktumu, pasiekimais, primindama, kad 2020-ieji – mokyklų bendruomenių metai. Mokyklos bendruomenę prasmingais žodžiais pasveikino ir mokyklai padovanojo trispalvę Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka.
   Mokyklos istorijos mokytoja Regina Treikauskienė susirinkusiems priminė nelengvą Lietuvos valstybės kelią į nepriklausomybę ir gyvenimą jau po atkurtos nepriklausomos Lietuvos, kartu pabrėžė, kad nueitas nepriklausomybės kelias šiandieną lygiai taip pat svarbus, kaip ir prieš jam prasidedant. Tai istorija, kupina meilės, vienybės Lietuvai, skatinanti didžiuotis savo šalimi. Teatro ir muzikos būrelių (vad. Jolanta Puskunigienė, Janina Burbienė) nariai padovanojo nuotaikingą spektaklį ,,Ar jau galima?“.

   Po minėjimo buvo surengtos draugiškos šaškių ir stalo teniso varžybos. Mokyklos bendruomenė, bei svečiai ne tik išbandė jėgas, bet ir turiningai praleido laiką, dalinosi įspūdžiais. Šaškių varžyboms teisėjavo Keturvalakių seniūnijos seniūnas Gintautas Urbšys, o stalo teniso varžyboms – fizinio ugdymo mokytojas Povilas Melnykas. Jaunieji varžybų dalyviai savo žaidimu nė kiek nenusileido suaugusiesiems. Buvo smagu stebėti, kaip vyko kovos ir kiek emocijų tai sukėlė. Šaškių partiją sužaidė ir Savivaldybės meras Algirdas Neiberka, kurį susirungti pakvietė 6 klasės mokinė Landra Andriušaitytė.

    Kol buvo išsiaiškinti varžybų nugalėtojai savo šokiais visus linksmino padinių klasių mokiniai (mok. Agnė Amalienė).
   Netrukus paaiškėjo, kad stalo teniso varžybose geriausiai sekėsi septintos klasės mokiniui Dominykui Vaitkevičiui. Antrą vietą užėmė informacinių technologijų mokytojas Giedrius Plečkaitis, trečioje vietoje liko matematikos mokytoja Sonata Čibirkienė. Šaškių turnyro nugalėtoju tapo ketvirtokas Rokas Matukaitis. Antroje vietoje liko tėtis Darius Krunkaitis, trečią vietą iškovojo mama Aušra Biskienė.
   Varžybų prizininkai buvo apdovanoti Keturvalakių seniūnijos įsteigtomis asmeninėmis dovanomis. Sportininkus sveikino ir atminimo medalius įteikė Savivaldybės meras Algirdas Neiberka bei mokyklos-daugiafunkcio centro direktorė Violeta Šaukščiuvienė.
   Medaliu ir asmenine dovana apdovanota jauniausia varžybų dalyvė priešmokyklinio ugdymo grupės mokinė Domantė Biskytė. Šiuolaikiškiausio varžybų dalyvio medalis atiteko ketvirtokui Joriui Grivačiauskui. Už bendruomeniškumą medalis įteiktas Savivaldybės merui Algirdui Neiberkai.
   Visiems buvo smagu pabūti kartu ir pajausti, kad mes „tikrai mylim Lietuvą“. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad esame darni mokyklos bendruomenė!

Neringa Jankauskienė
Kultūros renginių organizatorė

N12050 N12051 N12052 N12053 N12054 N12055

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis