Straipsniai

„Geltona Diena“

Spausdinti
Paskelbta: Pirmadienis, 07 spalio 2019

   Pasidairyti po pasaulį pakviesti buvo ir septintokai. Jie anglų kalbos pamokoje nukeliavo į Nacionalinį Jeloustouno (Yellowstone anglų k. reiškia ,,geltonas akmuo“) Parką Amerikoje, klausė ir patys mokėsi dainuoti eiliuotą šio parko istoriją, o pamokos pabaigoje ir patys sukūrė šiai dainai tęsinį. Aštuntokams anglų kalbos pamokoje teko susipažinti su geltonųjų taksi atsiradimo istorija ir pasvarstyti, už kurios transporto priemonės vairo jie sėstų drąsiau: geltonojo taksi ar geltonojo mokyklinio autobuso. Ketvirtokai buvo pakviesti panardyti po jūrą kartu su legendine grupe The Beatles ir jų daina “Yellow submarine“. Mokiniai nuotaikingai dainavo ir išradingai iliustravo savo geltoną povandeninį laivą. Dešimtos klasės mokiniai, paskutiniu metu diskutuojantys apie IT anglų kalbos pamokose, plačiau susipažino su ,,emociukų“ atsiradimo istorija, dirbdami komandoje patys sukūrė istoriją, panaudodami ,,geltonųjų veidelių“ korteles.
    Šeštos ir dešimtos klasių mokiniai technologijų ir dailės pamokų metu, kurios vyko bibliotekoje, kartu su bibliotekininke Vilija Urbšiene ir mokytoja Laura Urbšyte, išsiaiškino geltonos spalvos reikšmę kasdieniame gyvenime, aptarė dalyvavimą tarptautiniame skirtukų projekte bei patys kūrė skirtukus, kuriuose reklamavo geltoną spalvą. Išsiaiškino, kodėl pageltonuoja knygų lapai ir kuo kvepia knygos.
Po visų šių įdomių, turiningų pamokų norisi visiems padėkoti ir palinkėti:

Dar pasimėgauk geltona saule
Ir pasitiki geltonus rytus
Šiam nuostabiam pasauly.

Parengė anglų kalbos mokytoja metodininkė Vida Senkuvienė

N11410 N11411 N11413 N11414

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis