Straipsniai

Pasaulio pažinimo pamoka medicinos punkte

Spausdinti
Paskelbta: Ketvirtadienis, 04 balandžio 2019

   Bendrosios praktikos slaugytoja, paaiškino, kaip svarbu saugoti, prižiūrėti ir rūpintis visomis kūno dalimis. Mokiniai nurodė penkis jutimus, kurie padeda žmogui pažinti aplinką. Visi jutimai, kaip ir visos kūno dalys, yra svarbios ir reikalingos. Antrokai galėjo ir pasisverti bei sužinoti savo svorį, kiek kuris jo priaugo, pasunkėjo. Aiškinosi, kuris lengviausias.
   Vaikai sužinojo, kokios yra susižeidimų rūšys, ką daryti susižeidus, kaip elgtis įsipjovus, ar net gi nusipjovus pirštą, kaip sustabdyti kraujavimą, ir kas gali nutikti, jeigu susižeidus nepavyktų to padaryti.
   Pakilę į antrą punkto aukštą vaikai susipažino su odontologe Skirmute Melnikiene, kuri vaikams parodė, kur taisomi dantys. Odontologė papasakojo, kaip taisyklingai valytis dantis, ką daryti, kad jie būtų sveiki.
   Po pamokos mokiniai padėkojo bendrosios praktikos slaugytojai Dalei Kučiauskienei bei odontologei Skirmutei Melnikienei ir pažadėjo rūpintis savo sveikata.

2 klasės mokytoja Rima Dambrauskienė

N10950 N10951 N10952 N10953 N10954

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis