Straipsniai

IŠVYKA Į RENGINĮ-SUSITIKIMĄ

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 29 kovo 2019

   Gavę kvietimą į Kybartų Kristijono Donelaičio gimnazijoje vyksiantį renginį-susitikimą „Gimtinės taku”, skirtą poetui Kaziui Bradūnui, ilgai nedvejojome. Nors ir nedalyvavome kūrybinių darbų konkurse, tačiau noras pamatyti ir pasiklausyti poeto dukters ir anūkės, pažvelgti į konkurse dalyvavusių mokinių darbus, penktadienį po pamokų išginė mane ir dvi mano mokines – Augustę Vakarinaitę ir Ugnę Liutkevičiūtę.
   Grožėjomės ir gimnazijos didinga aplinka, ir menine renginio dalimi, bet labiausiai įspūdį paliko kūrybinių darbų įvairovė ir pažintis su Kazio Bradūno dukra Elena bei anūke Vaiva. Iš gerbiamos Elenos išgirdome daug gražių žodžių, skirtų konkurse dalyvavusiems mokiniams ir mūsų gimtajai lietuvių kalbai, kurios jai tenka mokyti užsieniečius. Jos dukra Vaiva pasidalino savo kūryba – dainomis, gimusiomis iš senelio eilių. Beje, ji pati pritarė kanklėmis, kurių skambesys užburiantis ir labai tinkantis K. Bradūno posmams.
   Tikiuosi, kad po poros metų vyksiančiame kūrybinių darbų konkurse dalyvaus ir mūsų mokyklos mokiniai.
Lietuvių kalbos mokytoja
Regina Gintautaitė-Aželskienė

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis