Naujienos

INICIATYVA „PASDALINKIM GERUMU“

Paskelbta: Trečiadienis, 20 gruodžio 2023

  N1430m Artėjančios Šv. Kalėdos - tai šiltų jausmų, gražių staigmenų ir nuoširdžių stebuklų metas, kuriais tiki ne tik vaikai, bet ir suaugusieji, senoliai. Pagalbos mokiniui specialistės I. Pociuvienė, K. Vizbarienė ir S. Valiūnaitė suorganizavo iniciatyvą „Pasdalinkim gerumu“, kuri subūrė mokyklos mokinius geriems darbams. Iniciatyvos „Pasdalinkim gerumu“ tikslas - ugdyti mokinių pasitikėjimą, padėti sukurti džiaugsmą ne tik sau, bet ir kitiems. Patirti gerų emocijų, stiprinti empatiją.
   Mokiniai atsakingai ir stropiai gamino sveikinimo ir šilčiausių linkėjimų atvirukus Keturvalakių miestelio bendruomenės gyventojams, senjorams. Vyresnio amžiaus žmonės labai mėgsta ir vertina dovanas, į kurias įdedama dalelė širdies, šilumos ir begalinis ypač vaiko noras nudžiuginti bei nustebinti savo kūrybiniu darbeliu senolį. O ji dar vertingesnė, kai nebėra artimųjų, tokia dovana be galo miela ir brangi senam žmogui. Todėl tikimės, vaikų sukurti rankų darbo atvirukai rasti pašto dėžutėse, nors trumpam senolius nukels į nepakartojamą vaikystės pasaką, kurioje gyvena gerumas, meilė, viltis ir tikėjimas.
   Vaikai suprato, kad daryti gerus darbus yra smagu, nes tai suteikia džiaugsmo.

Pagalbos mokiniui specialistės

 

N14300 N14301

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis